2018. máj 20.

Legviccesebb pillanatok a politikában #2

írta: Pataba13
Legviccesebb pillanatok a politikában #2

Az előző részben hallható volt Balog Zoltán éneke, illetve ahogy Gyurcsány Ferenc és Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatója viccbe torkollik, továbbá, ahogy Donald Trump haját a szél szétszedi.

karadeniz-bolgesi-strateji.jpg1) Kósa Lajos: Szél Bertalan

Kósa Lajos eléggé kínos szituációba került, mikor Szél Bernadettet összekeverte volt ovistársával, Szél Bertalannal.

2) Orbán Viktor: Ezt a balfaszt!

A miniszterelnöknek sem mindig úgy jönnek össze a dolgok, ahogy azt tervezi. A kormányfőt az Európai Parlament elnökével, Martin Schultz-cal folytatott beszélgetésével kapcsolatban kérdezte a riporter.

„Hangsúlyozottan arra kértem az elnök urat, hogy adja meg a tiszteletet a magyaroknak, és a jövőben ne alkalmazzanak jogalkotási trükköket” - nyilatkozta a miniszterelnök, aki elmondása szerint kiállt a kötelező kvóta ellen is, majd láthatóan indulatosan hozzátette: most mennem kell.

Arra azonban nem számított, hogy a HírTV kamerái még a kapun belépve is veszik őt, ezért jól hallható, ahogy sajtófőnökéhez, Havasi Bertalanhoz fordulva így szól: - Ezt a balfaszt!

3) Gyurcsány Ferenc: Kígyók

Sok választási eredményre váró embernek mulatságosabbá tette az estéjét Gyurcsány Ferenc. Saját mondatába bonyolódott bele:

4) Kósa és a 444 riportere

Kósa Lajos nem feltétlen szeretett volna választ adni az 1300 milliárdos kérdésekre, olyannyira, hogy több mint 5 percen át ment néma csendben a 444 munkatársai előtt. 

5) Juhász Péter borotválkozik

Minden választónak fontos volt közölni azt, ahogy Juhász Péter élő adásban levágja szakállát. Ezek után az 37 ezer szavazat sok vagy kevés?

Szólj hozzá

Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc Kósa Lajos vicces pillanatok