2018. máj 21.

Legviccesebb pillanatok a politikában #3

írta: Pataba13
Legviccesebb pillanatok a politikában #3

A múltkori részben a szavazók Kósa Lajos nyelvbotlását és a 444 riportere elől való menekvést találták a legviccesebbnek. Vajon a harmadik részünkben melyik lesz a legszórakoztatóbb momentum?
muezzin.jpg1) Kotkodács az M1-en

Az M1 minden pártnak biztosított 5 percet (egyeseknek többet is...), így a Kétfarkú is kapott lehetőséget, hogy bemutassa programját a választásokra. Most sem csalódhatunk bennük, és úgy látszik a műsorvezető sem érezte magát rosszul:

2) Kósa Lajos lift

Úgy látszik Kósának nem csak a 444 újságíróival volt egy emlékezet pillanata, hanem az indexeseknek is tudott nyújtani valami újat. Pár nappal ezelőtt a 24.hu-nak nyilatkozott arról, hogy abnormálisnak tartja, hogy menekülésnek nevezik, amikor csak beszállt a liftbe. A videóinterjúban elhangzik az is, hogy közepes fontosságúnak tartja a sajtó informálását. Legalább most videó is készült róla, ahogy Kósa Lajos "csak beszáll a liftbe".

3) Vona Gábor és a müezzin

Vona évértékelőjét a müezzin szakította félbe. A váratlan szituáció a politikust is meglepte, meglepődöttségét pedig mimikája tökéletesen tükrözte:

4) Bangóné Borbély Ildikó: Ki az a Juhász Péter?

A szocialista képviselő egy mondatban összefoglalta, mekkora rivalizálás volt egy időben az Együtt és az MSZP között. A legnagyobb vita pont Bangóné körzetéről szólt, hogy ő vagy Szabó Szabolcs induljon Németh Szilárd ellen. Végül Bangóné engedett. De ha már Bangóné feltette a kérdést válaszoljunk is neki: Az, aki élő adásban vágta le a szakállát:

5) Putyin fagyit vesz

Semmiképp sem hétköznapi látvány, ahogy az orosz miniszterelnök a repülőtéren fagylaltot vásárol, majd jóízűen elfogyasztja. 

*frissítés: Az előző köri szavazást (új szavazók végett) egyértelműen Gyurcsány Ferenc nyerte.

Szólj hozzá