2018. júl 06.

Legviccesebb pillanatok a politikában #5

írta: Pataba13
Legviccesebb pillanatok a politikában #5

A politikusok is emberek, nekik is vannak olyan napjaik, amikor nem úgy jön össze, ahogy tervezték, vagy inkább megpróbálnak kicsit kikapcsolódni, ami a hétköznapi emberek számára különös. A vicces pillanatok a politikában ötödik része következik.
1032883285.jpg

1) Gyurcsány Ferenc táncol

Mikor még miniszterelnök volt, könnyen beleesett abba a hibába, hogy Hugh Grantnek képzelte magát. Legalább láthatjuk, milyen az élet az akkori miniszterelnökségen belül.

Ezt később az ATV "Szavazz Rám" című műsorában is megtette egy kocsmában. Ebben a műsorban a politikusok különböző feladatokat kapnak, melyeket a műsor folyamán kell teljesíteniük. Gyurcsány természetesen abszolválta a feladatot, igaz tánctudása az évek során megkopni látszik:

2) Kósa Lajos és az illem

A hvg.hu riportere szerette megtudni - a Fidesz akkori frakcióvezetőjétől -, hogy mit ajánl azoknak a külhoni magyaroknak, akiknek költséges lenne elmenni egy konzulátusra szavazni 2016. október 2-án. Természetesen sikertelenül.

3) Angela Merkel megcsörrenő telefonja

A Bundeskanzlerint épp Putyinról kérdezték, mikor megcsörrent a telefonja. Amatőr baki...

4) Hillary Clinton tárgyalása

A volt amerikai szenátor, külügyminiszter, first lady és elnökjelölt jól érezte magát a bengázii támadás tárgyalásán. Bengáziban Hillary Clinton külügyminisztersége alatt szélsőséges iszlamisták meggyilkolták szeptember 11-én a benghazii amerikai nagykövetség több emberét. Ilyen helyzet nem fordulhatott volna elő, ebben pedig Hillary Clinton felelősségét is vizsgálták. Egy későbbi tárgyaláson Clinton úgy érezte eljött az idő a nevetésnek. A tárgyalás ilyenkor már több mint 3 órája zajlott, mindenki fáradt és nyúzott volt, Clintonból pedig kitört nevetés (0:46-tól).

5) Putyin dzsúdózik

Köztudott, hogy az orosz elnök kedvenc sportja a dzsúdó. Ezt a sportot űzte is, ezért nem lehet idegen neki a terep, miután benézett egy dzsúdóedzésre. Vajon mit kapott jutalomként az, aki jól földhöz vágta?

Szólj hozzá