2018. aug 04.

Legviccesebb pillanatok a politikában #6

írta: Pataba13
Legviccesebb pillanatok a politikában #6

Sokszor csak elegáns kosztümök mögé bújt embereknek tűnnek a politikusok, de nekik is vannak olyan pillanataik, amik a megszokottól sokkal inkább eltérnek.

563f5a13bd86ef175c8bd242-750-562.png

1) Kósa Lajos fémkupakok

2014-ben Kósa Lajos (Fidesz) eléggé kacifántosan válaszolt az ATV kérdésére. Az előző részből is kiderült, hogy Kósának nem feltétlen erőssége a riporterek kérdéseinek a megválaszolása.

2) Theresa May: Amint kilépünk az Egyesült Királyságból...

Theresa May elég kínos helyzetbe került a brit parlamentben. Véletlenül az EU helyett UK-t mondott, viszont a mondat így egészen másképp hangzott.

3) Trump és a fények

Trump egyik gyűlésén a választási kampányban kellemetlenül érezte magát a fények miatt a színpadon. Mielőtt a fények elmentek volna, az akkor még elnökjelölt Trump feltűnően izzadt. A fények azonban hamar visszajöttek, így nem élvezhette sokáig a fények kialvását. Ekkor a közönséget arra biztatta, hogy üvöltsék, kapcsolják le a villanyokat.

4) Kunhalmi Ágnes reakciói

Vannak olyan politikusok, akiknek meg sem kell szólalniuk ahhoz, hogy értsük őket. Bangóné Borbély Ildikó felszólalása érdekes reakciókat váltott ki képviselőtársából.

5) Donald Trump táncol

Gyurcsány Ferenc már bemutatta tánctudását, viszont az amerikai elnök sem maradhat el ezzel. Hillary Clinton "What happened" könyvében úgy fogalmazott, ő kampányolt, míg Trump reality-showt folytatott. Ezek után cáfolja meg őt bárki:

Szólj hozzá