2018. aug 28.

Legviccesebb pillanatok a politikában #7

írta: Pataba13
Legviccesebb pillanatok a politikában #7

Minden politikus tudja, hogy sokak szimpatizálnak vele jobban és persze a média is kedveli, ha bemutatja hétköznapi arcát, esetleg szokatlan, kellemetlen helyzetbe keveredik, mely egy külső szemlélő számára igencsak mulatságos lehet. A "Legviccesebb pillanatok a politikában" részek ezeket a momentumokat próbálják bemutatni:

Hatodik rész - Ötödik rész - Negyedik rész - Harmadik rész - Második rész - Első rész

donald-trump-waiter.jpg

1) Theresa May táncol

Theresa May épp Afrikában van hivatalos látogatáson, így egy fokvárosi iskolába is ellátogatott, ahol a parti őt is magával rántotta. Már Donald Trump és Gyurcsány Ferenc is átesett az "elnöki táncon", akkor miért ne történhessen meg ez vele is:

2) Michelle Obama bevásárol

Michelle Obama  Ellen Degeneres műsorában vásárolt be a műsorvezetőnővel, aki szándékosan kellemetlen helyzetbe is hozta, mindenesetre szórakoztató tíz percről van szó:

3) Trump és a királynő

Donald Trump bemutatta udvariasságát a 92 éves angol királynőnek:

4) Gyurcsány a mikrofonnal

Alaposan meggyűlt az exminiszterelnök gondja az ATV mikrofonjával, ezért a sajtótájékoztató is érdekesebb lett az átlagnál:

5) Trump beáll szobalánynak

Donald Trump egy napra beállt a saját szállodájába dolgozni. Kipróbálta milyen "szobaszervízkedni", kutyát sétáltatni, ételt felszolgálni, de még a fürdőszobát is kitakarította:

Szólj hozzá